Tulevat workshopit 


Akryylikaato  69€

La 25.5 13-16

Tule kokeilemaan yllätyksellistä ja kiehtovaa kaatomaalaustekniikkaa. Akryylikaato eli Aacrylic pouring, on tekniikka, jossa maalia ohennetaan juoksevaksi  pouring fluid -aineen avulla. Väri kaadetaan pohjalle erilaisten tekniikoiden avulla. Juoksevat värit leviävät sattumanvaraisesti marmorimaisiksi abstrakteiksi kuvioiksi, muodostaen näyttäviä värikkäitä lopputuloksia. Workshopissa opit kaksi erilaista kaatotekniikkaa. 


KURSSI INFO!  

Voit tuoda mukanasi oman lempijomasi. Lasit löytyvät meiltä. Hinnat sisältävät kaikki maalaustarvikkeet.

Meillä on tarjolla suojaessuja mutta kannattaa silti varautua siihen että vaatteet saattavat likaantua jos oikein innostut, tai naapurisi :)! 

Workshop on tarkoitettu ihan kaikille aikaisemmasta maalamiskokemuksesta riippumatta.

HUOM! Kursseille mahtuu 8 hklö joten varaahan paikkasi pian. Kurssi järjestetään mikäli ilmoittautuneita on 6.

lämpimästi tervetuloa, hauskaa varmasti tulee olemaan ja ehkäpä saat kipinän uuden harrastuksen aloittamiseen.

ILMOITTAUTUTUMISET https://www.kehystarina.fi/tuoteryhma/1785644

Lisätiedot KRISTA 0400 408256 TAI posti@kehystarina.fi  

kuvia menneistä kursseista  IG@kehystarina


PAINT YOUR PARTNER -workshop

La 8.6  16-18.30

39€/hlö

Maailmalla supersuosion saavuttanut Paint your partner -maalausworksop nyt kurssivalikoimassamme ja tällä kertaa järjestämme sen ulkona Hämeenpuistossa. 

Tämä työpaja on täydellinen treffi- tai kaveri-ilta, jossa vietätte parituntisen nauraen ja tutustuen toistenne luovaan puoleen. 

Tässä työpajassa ei maalata otsa kurtussa eikä aikaisemmalla kokemuksella ole tekemistä onnistuneen lopputuloksen kanssa. 

Jos etsitte erikoisen hauskaa tapaa viettää iltaa, ottakaa pullo kuohuvaa matkaan ja suunnatkaa kohti Kehystarinaa! Muutaman tunnin jälkeen olette kahta upeaa teosta rikkaampia (ja toivottavasti vielä puheväleissä). Kokoontuminen Kehystarinaan josta siirrymme puistoon. 

Huom! Sateen sattuessa maalaamme sisätiloissa. 

Kurssille mahtuu 8 paria 

Ilmoittautumiset https://www.kehystarina.fi/tuote/26266683

Kysy lisää Krista 0400 408256 tai posti@kehystarina.fi Tiesitkö että voit järjestää meillä myös maalaus-aiheiset synttärit. 

Mukaan mahtuu max 10 juhlijaa. Kysy lisää. Kurssi yksityistilaisuutena


Kurssille mahtuu 8-10 joten voit varata kurssin myös yksityistilaisuutena, työ - ja kaveriporukoille, synttäreille, polttareihihin. Kerro vain niin suunnitellaan yhdessä !


Tilaisuus on mahdollista järjestää myös Klingendahlissa ( kuva alla). Tila on korkea ja juhlava ja tilaan mahtuu hyvin jopa 20 osallistujaa. Myös flyygeli on käytössä ja meidän kautta voit tiedustella myös tapahtumaan soittajaa/laulajaa. 


Tiedustelut 

Krista 0400 408256 / posti@kehystarina.fi