Kesän aikana maalaus -workshopit yksityistilaisuutena. 


On kyseessä sitten polttarit, babyshowerit, synttärit tai jos vain mielessä hauska ilta kivalla porukalla, niin voitte varata maalauskurssit yksityistilaisuutena kesän aikana. Min osallistujamäärä 5 hlö. Tilaan mahtuu hyvin 8. 

Alla kurssivaihtoehdot ja hinnat 


PAINT YOUR PARTNER -workshop


39€/hlö

Maailmalla supersuosion saavuttanut Paint your partner -maalausworksop nyt kurssivalikoimassamme.

Tämä työpaja on täydellinen treffi- tai kaveri-ilta, jossa vietätte parituntisen nauraen ja tutustuen toistenne luovaan puoleen. 

Tässä työpajassa ei maalata otsa kurtussa eikä aikaisemmalla kokemuksella ole tekemistä onnistuneen lopputuloksen kanssa. 

Jos etsitte erikoisen hauskaa tapaa viettää iltaa, ottakaa pullo kuohuvaa matkaan ja suunnatkaa kohti Kehystarinaa! Muutaman tunnin jälkeen olette kahta upeaa teosta rikkaampia (ja toivottavasti vielä puheväleissä). Kokoontuminen Kehystarinaan josta siirrymme puistoon. 

Kurssille mahtuu 6 paria 

lisätiedot /Ilmoittautumiset krista 0400 408256 tai posti@kehystarina.fi


Paint and bubbles

59€/hlö

Pääset maalaamaan canvakselle akryyliväreillä abstraktin mestariteoksesi rennossa ilmapiirissä fiilistellen. Opastamme värein käytössä ja tekniikoissa. Vinkkejä saa myös oman työn etenmiseen. Mukaan saat ottaa lempijuomasi, on se sitten kuohuvaa tai teetä ruusunlehdillä.


Akryylikaato  

69€/hlö

Tule kokeilemaan yllätyksellistä ja kiehtovaa kaatomaalaustekniikkaa. Akryylikaato eli Aacrylic pouring, on tekniikka, jossa maalia ohennetaan juoksevaksi  pouring fluid -aineen avulla.  Väri kaadetaan pohjalle erilaisten tekniikoiden avulla. Juoksevat värit leviävät sattumanvaraisesti marmorimaisiksi abstrakteiksi kuvioiksi, muodostaen näyttäviä värikkäitä lopputuloksia. Workshopissa opit kaksi erilaista kaatotekniikkaa. 

 

KURSSI INFO!  

Voit tuoda mukanasi oman lempijomasi. Lasit löytyvät meiltä. Hinnat sisältävät kaikki maalaustarvikkeet.

Meillä on tarjolla suojaessuja mutta kannattaa silti varautua siihen että vaatteet saattavat likaantua jos oikein innostut, tai naapurisi :)! 

Workshop on tarkoitettu ihan kaikille aikaisemmasta maalamiskokemuksesta riippumatta.

lämpimästi tervetuloa, hauskaa varmasti tulee olemaan ja ehkäpä saat kipinän uuden harrastuksen aloittamiseen.

ILMOITTAUTUTUMISET

/ Lisätiedot KRISTA 0400 408256 TAI posti@kehystarina.fi  

kuvia menneistä kursseista  IG@kehystarina


Tiesitkö että voit järjestää meillä myös maalaus-aiheiset synttärit. 

Mukaan mahtuu max 10 juhlijaa. Kysy lisää. Kurssi yksityistilaisuutena
Yksityistilaisuus on mahdollista järjestää myös Klingendahlissa ( kuva alla). Tila on korkea ja juhlava ja tilaan mahtuu hyvin jopa 20 osallistujaa. Myös flyygeli on käytössä ja meidän kautta voit tiedustella myös tapahtumaan soittajaa/laulajaa. 


Tiedustelut 

Krista 0400 408256 / posti@kehystarina.fi