MAALAUS -workshopit


Maaliskuussa Maalataan yhdessä -työpaja lapselle ja aikuiselle

Lauantaina 9.3  klo 12.00–14.30

Hinta 59 €

Iloisessa parin tunnin työpajassa maalataan yhteinen teos akryylivärein. Opitaan muutama perusjuttu väreistä ja tekniikoista ja ryhdytään muitta mutkitta maalaamaan. Sopii 6–12 -vuotiaille lapsille.

Kaikki tarvikkeet maalauspohjineen kuuluvat hintaan. Mukaanne lähtee teos vaikkapa paraatipaikalle olohuoneen seinälle. Halutessanne voitte tehdä myös omat pienemmät teokset.

Työpajan aikana on tarjolla kahvia, mehua sekä pientä naposteltavaa 

Ilmoittautumiset posti@kehystarina.fi tai 

Krista 0400 408256

Lämpimästi tervetuloa maalaamaan! 

Kurssin pitää Kristiina  


Paint & bubbles 

pe 8.3 klo 17-19

la 23.3 klo 15-17

59€

Rennossa paint & bubbles -workshopissa pääset maalaamaan canvakselle abstraktin  mestariteoksesi. Maalaamme akryylivärein, päästä vain luovuteesi valloilleen ! 

Saat opastusta värien käytössä, tekniikoissa ja vinkkejä myös oman työsi etenmiseen. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa, mutta lisäksi voit ottaa mukaasi  lempijuomasi, on se sitten kuohuvaa tai teetä ruusunlehdillä. Lasit löytyvät meiltä. 

Maalauksen saat heti mukaasi tai voit jättää sen kuivumaan ja noutaa myöhemmin aukioloaikojen puitteissa. Meillä on tarjolla suojaessuja mutta kannattaa silti varautua siihen että vaatteet saattavat likaantua jos oikein innostut, tai naapurisi :)! 

Workshop on tarkoitettu ihan kaikille aikaisemmasta maalamiskokemuksesta riippumatta.

HYOM! Kursseille mahtuu 8 hklö joten varaahan paikkasi pian. Kurssi järjestetään mikäli ilmoittautuneita on 6.

lämpimästi tervetuloa, hauskaa varmasti tulee olemaan ja ehkäpä saat kipinän uuden harrastuksen aloittamiseen. 

Ilmoittautumiset posti@kehystarina.fi tai

KRISTA 0400 408256


Kurssi yksityistilaisuutena

Kurssille mahtuu 8-10 joten voit varata kurssin myös yksityistilaisuutena, työ - ja kaveriporukoille, synttäreille, polttareihihin. Kerro vain niin suunnitellaan yhdessä !

Tilaisuus on mahdollista järjestää myös Klingendahlissa ( kuva alla). Tila on korkea ja juhlava ja tilaan mahtuu hyvin jopa 20 osallistujaa. Myös flyygeli on käytössä ja meidän kautta voit tiedustella myös tapahtumaan soittajaa/laulajaa

Tiedustelut Krista 0400 408256

posti@kehystarina.fiMenneet kurssithttps://www.instagram.com/kristiinasario/